2022 Patró

Aquest any, un cop superades les restriccions imposades pel COVID, hem pogut celebrar el dia del patró com era normal. S’ha realitzat la tradicional ofrena de flors per part del CAU, del Consistori i d’altres serveis de seguretat, en record als companys que ens han deixat. També s’ha fet un petit parlament per explicar la historia i simbolisme de l’escultura monument i placa.

Ja a l’interior de l’Espai Bombers les autoritats han fet els parlaments habituals i s’ha aprofitat per fer entrega de guardons i reconeixements al personal que ha tingut una actuació destacada en el salvament a persones.

Felicitació individual per l’actuació en el rescat d’una persona que amenaçava amb llençar-se des d’un cartell informatiu de la Ronda de Dalt.

BOMBER 22563 – CARLOS AVALOS POTRERO
BOMBER 77572 – JOSEP MARIA ROIG GIRALT
BOMBER 72871 – RAMON GIL ACUÑA

Felicitació individual per l’actuació en el rescat d’una persona que s’estava ofegant a més de cent metres de l’espigó de Bac de Roda.

BOMBER 73664 – SANTIAGO MONTOLIU TRILLO-FIGUEROA
BOMBER 75120 – JOAN BES BES

Felicitació individual per la seva actuació rescat d’una persona atrapada entre barres d’acer, puntals, plafons d’encofrat i formigó fresc, fruits del col·lapse d’una obra en construcció que s’estava formigonant.

BOMBER 25980 – BERNAT PRATGINESTÓS BLASCO

També s’ha fet la donació al Museu del Disseny de Barcelona de la litografia original d’en Jaume Plensa.

Els companys de la Plataforma en Defensa del Patrimoni Històric dels Bombers de Barcelona també han rebut el reconeixement per la seva tasca en la recuperació i restauració de vehicles històrics de bombers.

També en el Saló de Cent de la Ciutat s’ha fet l’entrega per part de les autoritats de “Genoveves” als companys que s’han jubilat i la medalla d’antiguitat d’argent als companys que porten 35 anys de servei al cos.

L’escola Collaso i Gil ha rebut una placa per la col·laboració amb el Servei.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.