2021 Assemblea a Camprodon

 

2021.10.23 Assemblea genera del CAU
Degut a les restriccions sanitàries que els governants han hagut de implantar a causa de la pandèmia de la Covid 19. Des de l’CAU no hem pogut organitzar cap activitat que impliques reunions de companys i companyes des de març de 2020. Un cop establert el final de la pandèmia el mes de Juliol de 2021, les mateixes autoritats, obliguen a la junta a convocar la Assemblea com màxim tres mesos després per tal de suplir les que no es va poder organitzar el 2020 ni tampoc el 2021.
Com que l’Espai Bombers continua amb les sales de reunions tancades, ens veiem obligats a buscar un local prou gran per poder realitzar aquesta Assemblea sense tenir que acostant-se i respectar en lo possible les distàncies de seguretat establertes.
És per tot això que la Junta decideix portar aquesta assemblea a un ampli hotel de Camprodon.
Encara que no va ser l’Assemblea mes multitudinària de l’historia del CAU, 23 socis i sòcies vàrem poder complir amb el tràmit i de pas gaudir d’un dia molt agradable i sobre tot molt esperat per tothom. la Assemblea ha transcorregut de manera molt cordial entre tots el assistents que han aprovat les memòries dels anys 2019 i 2020 a més de donar suport als canvis que s'han produït en el si de la junta.
Més tard tots els assistents i acompanyants hem gaudit del tradicional dinar de germanor al mateix Hotel.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.