Sant Joan de Deu 2020

Els dies 6, 7 i 8 de març, com cada any els Bombers de Barcelona hem celebrat les festes del patró Sant Joan de Deu, el CAU DEL JUBILAT DELS BOMBERS DE BARCELONA va estar representat en tots ells presencialment per diversos membres de l’CAU.
Aquests actes començaren el divendres dia 6 amb la entrega de guardons, medalles i Genoveva al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona amb la presencia de l’alcaldessa, Excma. Sra. Ada Colau. Com ja es costum aquest acte va ser molt entranyable i protocol·lari a l’hora.
Dissabte dia 7, la grauxa es va traslladar al parc de Montjuic.
Des-de l’CAU, agraïm a la ACE l’esforç per poder organitzar cada any aquesta gran festa dels bombers que te com plat fort el concurs de paelles, omplint el pati del parc, de bombers i familiars asseguts tots junts en una grandíssima taula que fa palesa la gran germanor existent entre tots els membres d’aquest a gran família que som els bombers.
Amb la presencia i participació als actes, del Gerent de seguretat i 5er Tinent d’Alcalde Il·lm. Sr. Albert Batlle. Es la direcció de l’SPEIS, amb el nostre director Sr Massaguer al cap davant qui passa a ser la representant del col·lectiu, als actes del 8 de març.
Des-de l’CAU, igualment agraïm a la direcció de l`SPEIS, que sens tingui en compta a l’hora de poder participar en la tradicional ofrena de flors al Monument al Bomber que de moment es situat al pati d’entrada de l’Espai Bombers, així com als actes de felicitació i agraïment a persones i col·lectius que venen oferint tota la seva vàlua per el bon funcionament tant d’intervenció, com de prevenció o de planificació de l’SPEIS, que aquest any va recaure en la ACE, els monitors de l’aula de prevenció, i un agraïment molt especial per el prestigiós pintor, gravador i escultor Sr. Eduard Arranz Bravo, autor de la litografia aquest any.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.