Visita Fabra i Coats

Avui els Amics de la Fabra i Coats, ens han acompanyat a una vista guiada a l’antic recinte de la fàbrica a sant Andreu.
Conèixer la història d’aquesta gran empresa de la ma d’un del seus treballadors, ha estat tota una experiència i també ho ha estat, visualitzar com era la fàbrica a començament de segle. Les restes d’un passat industrial que encara es conserven, la seva sala de calderes, els recintes destinats a producció de tèxtil, les instal·lacions de protecció contra incendis i els seus bombers, ens donen la imatge d’una de les empreses capdavanteres de finals del segle XX.
Molts han estat els detalls que hem descobert de la relació entre l’empresa i les seves treballadores i treballadors. Les “casa-cuna” que l’empresa va crear a totes les seves fàbriques, els centres d’assistència sanitària, els bombers d’empresa que van rebre formació per part del nostre cos a començaments del segle XX son alguna de les descobertes que ens han aportat els seus treballadors ….. MÉS QUE RECOMANABLE.

¡No se ha encontrado la galería!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.